Aholahden myymälä avoinna ma-pe 8-16

Laasalan  myymälä ma-pe 8-16

 

Rotomon jätevesijärjestelmät toimitettuna koko Suomeen kilpailukykyisin hinnoin kotiin toimitettuna

Rotomon jätevesijärjestelmät kotitalouksien ja vapaa-ajan asuntojen ympärivuotiseen jätevesien puhdistukseen. Valitsemalla luotettavan jätevesijärjestelmän varmistat, että jätevetesi eivät päädy saastuttamaan Suomen puhtaita vesistöjä tai pohjavettä.

Rotomon jätevesijärjestelmien hyödyt

Biologiseen maaperäpuhdistukseen perustuvat jätevesijärjestelmämme toteutetaan tyypillisesti maaimeytyksellä tai -suodatuksella. Imeytyskentällä saavutetaan muun muassa seuraavat hyödyt:

Jätevesiratkaisut eri käyttötarpeisiin

Luotettava ja turvallinen ratkaisu kaikkien jätevesien käsittelyyn kunnallisen viemäriverkoston ulkopuolella.

WC-vesille pohjavesialueilla ja vesistöjen lähellä. Sopii myös pienille tonteille.

Jätevesien keruuseen ja käsittelyyn mökeille, joissa asennukseen on rajallisesti tilaa käytettävissä.

Muuta vanha ja hyväkuntoinen betonikaivo vaatimusten mukaiseksi lisäämällä sen perään Saneerauspaketti, jolloin harmaat jätevedet voidaan imeyttää maaperään tai rakentaa tarvittaessa maasuodattamo.

Esimerkkejä Rotomonin tuotteista. Toimitushinta 109 € imeytyspaketeille/umpisäiliöille ja 59 € pienemmille jätevesiratkaisuille

Apua jätevesijärjestelmän valintaan

Omakotitaloja ja kesämökkejä koskeva jätevesiasetus määrittelee minimipuhdistusvaatimukset kiinteistöjen käyttövesille. Kunnat voivat määrittää näitä vaatimuksia tiukempia puhdistusvaatimuksia. Sopivan jätevesijärjestelmän valintaan vaikuttaa mm. kuinka monta henkilöä vettä käyttää ja miten paljon tontilla on tilaa asennukseen. Jätä yhteydenottopyyntö lomakkeella, niin autamme sopivan jätevesijärjestelmän valinnassa.
 Toimitus koko Suomeen.

Reilua kauppaa ja hyvää palvelua jo vuodesta 1990

Rakennustarvike Luukkainen Oy on Savonlinnalainen ketjuihin kuulumaton itsenäinen perheyritys. Puutavaraliikkeen juuret yltävät 90-luvun alkuun, nykyään toimitamme kaikkea mitä rakentamisessa tarvitaan.

Palvelemme teitä kahdessa myymälässä ja verkkokaupassamme.

Rakennustarvike Luukkainen palvelee Savonlinnassa

Mitä asiakkaat meistä sanovat?

Hyvä palvelu, kattava tuotevalikoima ja kohtuu hinnat. Ei tarvitse muualla enää käydä puutavaraa hakemassa.

Kohtuuhinnalla rakennustarvikkeita. Suosin itse mielelläni paikallista pienyrittäjää mieluummin kuin suuria valtakunnallisia ketjuja. Täältä löytyy kaikki tarvittava rakentamiseen mitä suuremmastakin liikkeestä ja hinta kestää vertailun.

Alueen paras valikoima, hintataso samaa luokkaa muiden kanssa. Noutopihalla ajoittain ruuhkaa, mutta palvelua saa silti nopeammin kuin K tai C alkuisilta kilpailijoilta.