Aholahden myymälä avoinna ma-pe 8-17,  LA 9-13 044 985 8345

Laasalan myymälä palvelee  MA-PE 8-17,  LA 9-13 044 317 3532

Levyeristeet

   

Finnfoam – luja ja vettymätön

Finnfoam on suulakepuristettua polystyreeniä eli XPS-lämmöneriste, joka säilyttää eristyskykynsä vaativissakin olosuhteissa. Sen erityispiirre on täysin suljettu ja yhtenäinen solurakenne, joka takaa hyvän eristävyyden ja tiiviyden. Finnfoam helpottaa lämmöneristämisen lisäksi myös monia muita rakennusvaiheita mahdollistaen laadukkaan ja energiatehokkaan lopputuloksen. Finnfoamilla toteutetuissa rakenteissa ei tarvita erillistä höyrysulkua eikä tuulensuojalevyä, joten yhdellä asennuksella saadaan suoritettua monta työvaihetta. Lisäksi Finnfoam on homehtumaton materiaali, joka on todistettu rankimmassa mahdollisessa hometestissä VTT:llä.

INORA ERISTEET

Inora Routaeristeet

Suomen olosuhteissa routasuojaus on tärkeä huomioida kaikessa rakentamisessa aina kun maalaji on routivaa. Inora Routa- ja Infraeristeillä varmistat pitkäaikaisen ja kuormitusta kestävän routaeristyksen rakennuksiin sekä piha- ja tiealueille.

Routaeristys kannattaa tehdä kerralla kunnolla, jotta välttyy hankalilta ja kalliilta korjauksilta.

Inoran tuotevalikoimassa on myös erikoistuotteet kaivojen routasuojaukseen.

Inora Lattiaeristeet

Inora valmistaa lattiaeristeitä perinteisestä valkoisesta EPS-materiaalista ja paremman lämmöneristävyyden omaavasta Inora Grafit -materiaalista. Molemmista materiaaleista löytyy oikeat tuotteet maanvaraisen ja tuulettuvan alapohjan, sokkelin ja lattian eristämiseen.

Rakennusvaiheessa tehdyillä päätöksillä on suuri vaikutus rakennuksen elinkaaren aikaisiin lämmityskustannuksiin ja CO2-päästöihin. Eristepaksuuden lisääminen tai Grafit-eristeen käyttö lisää rakennuskustannuksia vain vähän, mutta säästö lämmityskustannuksissa on huomattava koko elinkaaren aikana.

Finnfoam pontattu

Näytetään tulokset 1–16 / 20