Aholahden myymälä avoinna ma-pe 8-17,  LA 9-13 044 985 8345

Laasalan myymälä palvelee  MA-PE 8-17,  LA 9-13 044 317 3532

Eristevillat

PAROC eXtra

PAROC eXtra -kivivilla on paras suoja rakennukselle kuin rakennukselle. Se eristää lämpöä, kestää kosteutta ja tulta – se tarjoaa siis parhaan suojan. PAROC eXtra -yleiseristelevy on valmistettu palamattomasta kivivillasta ja sitä käytetään ulkoseinien, yläpohjien ja rossipohjien lämmöneristämiseen sekä väliseinien ja -pohjien äänen- ja paloeristämiseen. Tehokkaasti eristävä yleiseristelevy on kimmoisa ja jämäkkä. Levyä on helppo käsitellä ja leikata ja se on kätevä asentaa erilaisiin rakenteisiin. Eriste ei painu, kutistu tai menetä eristysominaisuuksiaan käyttöikänsä aikana.

Ekovilla

Ekovillan eristelevy on hengittävä eriste, jota on mukava käsitellä. Tiivis kuiturakenne pitää ilman sisällään ja takaa hyvän lämmöneristävyyden. Eristeen jämäkkyys pitää kulmat ryhdikkäinä, jolloin eriste täyttää sille varatun tilan – kulmia myöten. Rakennustarvikeliikkeistä saat eristeen leikkaamiseen Ekovillasahan, jolla eristeen työstäminen sujuu parhaiten. Leikkaaminen käy kätevästi myös Ekovillaveitsellä (Fiskars).

Ekovillalevy sopii sekä uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Hengittävien talojen suosion kasvaessa yhä useamman valmistalon elementit eristetään tehtaalla valmiiksi Ekovillalevyllä.

PAROC-eXtra-on-kotimainen-1920

Näytetään tulokset 1–16 / 20